Сьогодні, 21 вересня, біля оперного театру Львова по обіді маршрутний автобус зачепив при повороті легковик на донецькій реєстрації.

Про цю аварію повідомляє інтернет-видання «Контент Медіа». Ймовірно, легкове авто на номерах донецької реєстрації виїжджало з проспекту Чорновола на перехрестя з Городоцькою. Ймовірно, що водій авто не зорієнтувався у дорожній розмітці і рухався у ряді, який є для громадського транспорту.

Натомість маршрутка, що рухалася ліворуч від авто, повернула праворуч і притерла легковик. Якихось серйозних пошкоджень учасники аварії не зазнали.

Нагадаємо, що у цьому місці є дві смуги для громадського транспорту. Одна з яких вказує напрямок прямо, на проспект Свободи, а інша – праворуч.

До речі, легковим авто у цьому місці взагалі заборонено повертати праворуч на вулицю Городоцьку. Тут стоїть відповідний знак заборони повороту для усіх авто окрім громадського транспорту. За поворотом часто стоять патрульні, які одразу штрафують необачних водіїв, що не звернули уваги на знаки.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ