У Львові на вулиці Пилипа Орлика управління безпеки міста посилить нагляд.

Про це повідомляють на Гарячій лінії міста Львова.

Нещодавно для проїзду транспорту відкрили вул. П. Орлика. Однак, як розповідають у ЛКП «Львівавтодор», тільки-но вулицю відкрили для проїзду, як нові тротуари «окупували» автівки, а облаштовані газони та клумби зі зеленими насадженнями перетворюються на болото з колесами машин. Також водії паркують авто на тротуарах, облаштованих тактильною плиткою для незрячих осіб. Відтак управління безпеки міста посилить роботу інспекторів з паркування на вул. П. Орлика, а водіїв приватного транспорту просять з пошаною ставитися до майна громади міста і не порушувати правил паркування.

«
Нагадаємо, що для зручності водіїв на вул. П. Орлика облаштували 98 кишень для паркування, і додатково біля дитячої лікарні буде облаштовано стоянку ще на 62 машини. Тому, просимо водіїв користуйтеся ними, а не газонами чи хідниками!
Інспекторам з паркування управління безпеки міста ми передали інформацію про часті порушення на вул. П. Орлика, тому на цій ділянці вулиці буде посилено контроль.
Також звертаємося до працівників ринку та торгових закладів по вулиці! Не створюйте дискомфорту пішоходам, паркуючи посеред тротуару свої транспортні засоби під час вивантаження товарів», - наголошують у ЛКП «Львівавтодор».
 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ