Сьогодні, 11 серпня, у центрі Львова, на площі Ринок під стінами Ратуші презентували знищену військову техніку російських окупантів.

За словами заступниці Міністра внутрішніх справ України Мері Акопян, ця виставка є пересувною і демонструється по черзі у різних містах України. А також - у деяких великих містах Європи. 

Голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький зазначив, що така ж техніка росіян ще кілька місяців тому вбивала українців на Київщині та руйнувала домівки мирних мешканців у Донецькій, Луганській, Херсонській та Харківській областях. 

І тільки завдяки мужності та витримці бійців Збройних сил України та інших військових формувань, ця техніка стала брухтом.

 «У Львові офіційно відкрили виставку «Вистоїмо, переможемо!». Те, що ця техніка російських терористів сьогодні тут, на площі Ринок, також є нагадуванням, що війна триває, цілодобово і не так далеко, як комусь може здаватись. Маємо працювати на своєму фронті і підтримувати ЗСУ», - каже він.

Перед відкриттям виставки на Львівщині залунали сирени повітряної тривоги. То ж відкриття довелося трохи відтермінувати. 

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», не всі львів'яни прихильно сприйняли розташування ворожої техніки у центрі Львова, хай і у такому вигляді. 

ІА "Вголос": НОВИНИ