У понеділок, 20 грудня, переодягнений в жіноче вбрання чоловік зайшов у шкільну вбиральню.

Інцидент стався у львівській школі № 43, розташованій на вулиці Масарика, 9. Про це пише «Варта 1».

ЗМІ повідомляють, що чоловік застав у туалеті другокласницю. Він представився лікаркою та наказав дитині роздягнутися для огляду.

Оскільки школярки не було орієнтовно 20 хвилин, вчителька пішла її шукати. Коли педагог зайшла у вбиральню, то побачила педофіла. Він відштовхнув жінку та швидко втік зі школи.

У соціальних мережах користувачі повідомляють, що вчора переодягненого в жінку чоловіка також бачили на Сихові. Якщо ви побачите зловмисника, просять телефонувати в поліцію.

У Львівській міській раді додали, що зафіксовано факти проникнення невідомої особи в дві львівські школи. Усі відеоматеріали управління надали правоохоронним органам та Ювенальній превенції у Львівській області.

Матір дитини звернулася до поліції. Проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за фактом розбещення дитини. Наразі його розшукують. За вчинене зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як писав «Вголос», у Львові діти з притулку потрапили в лікарню після візиту до ресторану «Кухня для душі», розташованому в селі Зимна Вода.

ІА "Вголос": НОВИНИ