Парки мають бути окрасою Львова й безпечним місцем для відпочинку. Натомість двічі цього року там трапилися жахливі випадки – у Стрийському парку загинула молода пара, а в грудні на літню жінку впала гілка. Про те, як усе сталося, в етері «Народного Толк-Шоу» на каналі NTA розповіла донька травмованої.

«Мама 1954 року народження. Вона гуляла з песиком і вирішила сфотографувати ялинки в парку. Почула тріск і на неї впала величезна гілка. Мама опинилася на землі, відчула біль у попереку. Тут прибіг працівник парку з пилою й замість того, щоб допомогти, швидко розпиляв й забрав дерево. При цьому штурхав маму і казав, щоб вона швидше вставала», – каже дівчина.

Відсутність співчуття до людини, яка постраждала, пояснюється бажанням якнайшвидше приховати службову недбалість. Адже після трагічного випадку з молодою парою, у Львові було багато розмов про необхідність створення комісій, що перевіряли б зелені насадження у місті. На жаль, справа далі розмов не пішла.

Як писав «Вголос», у Стрийському парку зранку на жінку, яка вигулювала собаку, впала гілка. У неї діагностували забій поперекового відділу хребта.

ІА "Вголос": НОВИНИ