Про це йдеться у дослідженні, яке провиили журналісти УКРІНФОРМу в неділю. Вони побували на найбільших ринках обласних центрів і дослідили ціни на «борщовий набір».
Минулого тижня найдорожчий пісний борщ готували в Донецьку (15 грн 75 коп), найдешевший, 7 грн 80 коп. - В Полтаві. У Львові найдешевший борщ з м’ясом: 37 грн 84 коп. Найдорожчій м'ясний борщ - 49 грн 55 коп., коштував у Миколаєві.
Ціни враховувалися середні, обсяг "віртуальної" каструлі – 5 літрів. У неї ми "заклали" 500 г капусти, 600 г картоплі, 400 г помідорів, 300 г буряка, 200 г моркви, 200 г цибулі, 700 г м'яса (свинини).
ІА "Вголос": НОВИНИ