У Львові стався конфлікт між парамедикинею добровольчого медичного батальйону «Госпітальєри» Євгенією Філіповою та чоловіком з Києва.

Про це жінка розповіла у своєму Instagram. 

«Я приїхала з дітьми у неділю на 40 днів до моєї посестри Ірини Чеки, щоб віддати шану їй та її сімʼї. Вирішила, що після останньої ротації та важкого періоду в з моїм дідом, буде добре провести з дітьми тиждень у Львові, погуляти, переключитися. Але не жаль, не склалося через недолюдину, яка зупинилася в моєму готелі.», — написала Філіпова.

За словами Євгенії, її 6-річна донька каталась на самокаті біля автомобіля чоловіка і через те він назвав дівчинку хуліганкою. Парамедикиня попросила чоловіка подібні зауваження робити не доньці, а говорити з нею, але вислухала потік образ у свій бік.

«Наступного дня самокат, який стояв біля дверей нашого номера, зник на 10 годин. Потім самокат дивом зʼявився, коли ця »людина« приїхала в готель, в тому місці де ми з адміністратором готелю шукали», — зазначила Філіпова.

Вона також повідомила, що 11 липня Урбанський підійшов до її машини, на якій є позначки батальйону, та продовжив обливати її словесним брудом. За словами Філіпової, вона повідомила йому, що така поведінка є неадекватною.

«Я йому повідомила, що нещодавно повернулась з ротації, вимагаю поваги в цілому, на що мені було сказано вали назад на Донбас. Я маю велику впевненість, що ця машинка »Мерседес« 2022 року випуску дуже стане у пригоді будь-якій медичній роті в ЗСУ для евакуації поранених, а Максим Урбанський більше користі принесе в лавах ЗСУ, навіть просто миючи підлогу від крові на стабпункті, а не знаходячись далеко від фронту і дозволяючи собі ображати жінок та дітей», — написала парамедикиня.

Філіпова зазначила, що написала заяву в поліцію. На її думку, така поведінка чоловіка «потягне» максимум дрібне хуліганство.

«Контакти його є, отримала їх в присутності офіцера поліції. Якщо є бажання провести розʼяснювальну бесіду, як поважати жінок, дітей та добровольців, контакти передам», — підкреслила Філіпова.

ІА "Вголос": НОВИНИ