Вже 7 квітня у Львові оберуть кращого двірника.

Такий конкурс у Львові проводять вже учетверте. У такий спосіб влада міста відзначає кращих комунальників з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

Переможців конкурсу, який було оголошено 20-го березня, дізнаємося вже о 11:30. Додамо, що 27-го березня для участі у конкурсі було обрано 51-о двірника.

Нагадаємо, на конкурс «Найкращий двірник Львова – 2023» мешканці міста мали змогу подавати кандидатуру двірника свого району, а відтак відбувалось голосування на Фейсбук-сторінці «Гаряча лінія міста Львова». Про це пише сайт мерії.

Вперше міський конкурс «Найкращий двірник Львова» проводили у 2018 році. Тоді переможцем став Мирослав Новоставський, двірник ЛКП «Південне» Франківської районної адміністрації, який доглядає територію будинку на вул. Володимира Великого, 117. Пан Мирослав став героєм багатьох журналістських матеріалів, у тому числі й світових видань. Пан Мирослав отримав подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд у Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».

Переможцем конкурсу «Найкращий двірник Львова – 2019» став Володимир Катинський – двірник ЛКП «Балатон-409». Пан Володимир також отримав подяку від громади Львова та подарунковий сертифікат на тур «Вікенд в Європі! Краків, Прага, Відень та Будапешт».

Титул «Найкращий двірник Львова – 2020» знову виборов Мирослав Новоставський з ЛКП «Південне» у Франківському районі міста. Нагорода – поїздка для двох на Святу землю.

Чекаємо на переможця четвертого сезону !

ІА "Вголос": НОВИНИ