До кінця тижня у Львові визначать, хто у місті кращий двірник. Адже і цього року конкурс знову актуальний і стартував він ще 20-го березня.

А вже вчора, 27 березня, розпочався другий етап конкурсу «Найкращий двірник Львова – 2023», участь у якому візьме 51 двірник. Про це повідомили у мерії.

Голосування за запропонованих кандидатів триватиме до 17:00 год 31 березня.

Проголосувати можна за посиланням.

«Двірник, який набере найбільшу кількість голосів львів’ян, отримає титул «Найкращий двірник Львова – 2023» і приз, про який буде оголошено згодом. Також буде визначено найкращих двірників кожного району», – розповідають організатори конкурсу.

Мерія закликає долучатися до голосування і запросити своїх сусідів, знайомих та рідних, щоб підтримали увагою та вдячністю людей, завдяки праці яких наші будинки та місто мали б бути чистими та охайними.

Вперше міський конкурс «Найкращий двірник Львова» провели у 2018 році. Переможці отримали подяки від громади міста та подарункові сертифікати на тури Європою. Цього року, коли в Україні війна і боротьба з російськими окупантами, подорожей пропонувати не будуть. Тим більше цікаво, який подарунок отримає кращий двірник Львова.

«Вголос» повідомляв про напад у центрі Львова на патрульних. 

Нетверезих нападників затримали у неділю на проспекті Свободи

ІА "Вголос": НОВИНИ