Керівником Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій став Андрій Жолоб, військовослужбовець, який майже два роки очолював медичну роту 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ.

 Про це повідомила пресслужба Львівської міськради.

«Ветерани горді тим, що вони роблять. Але, повертаючись у мирне життя, часто розгублені і взагалі не знають, що робити. Отримувати якісь виплати, їх вибивати і домовлятися – це соромно для багатьох. Я дуже хочу, щоб ветерани потрапляли в наші колективи у наших робочих центрах, тому що ніхто так не зрозуміє цієї справи, як сам воїн. Ми маємо готувати наступні покоління до того, що вони теж будуть воювати, і наша робота – освітня, з Пластом, зі школами, з вишами – теж мусить бути. Також важливо якнайкраще розуміти медичну складову, бо завжди є багато моментів щодо питань медично-юридичних», - наголосив на важливих напрямках роботи Андрій Жолоб.

 

Зауважимо, раніше керівницею Центру була дружина загиблого в АТО підполковника Збройних сил України Юрія Ткачука – Світлана Ткачук (очолювала Центр із жовтня 2017 року до березня 2024 року).

Контакти Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій: м. Львів, вул. Пекарська, 41 (головний офіс) та вул. Генерала Чупринки, 85 (відділення центру). Телефон: 0739628325.


ІА "Вголос": НОВИНИ