Зловмисникам, яких підозрюють у викраденні бронежилетів у Львові, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Про це повідомила пресслужба Нацполіції Львівщини.

Відомо, що 22 травня до поліції надійшло повідомлення про викрадення із складського приміщення на вулиці Кульпарківській у Львові понад сотні бронежилетів та бронеплит, які мали бути відправлені нашим воїнам на передову.

Тоді на пошуки зловмисників були залучені слідчі та оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №2.

Поліції вдалось з'ясувати, що вночі невідомі, зламавши навісний замок, проникли до складу та викрали 30 бронежилетів і 73 бронеплити, які належать громадській спілці, завдавши таким чином матеріальної шкоди на суму 450 тисяч гривень. 

Зловмисниками виявились двоє мешканців Яворівського району віком 33 та 35 років. Викрадені речі вони сховали в гаражі в одному з сіл на території району. 

Всі речові докази вилучено. 

Тепер підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Наразі триває досудове розслідування.

Вголос раніше писав, що в неділю, 22 травня, у Львові на перехресті вулиць Городоцька та Патона сталась дорожньо-транспортна пригода. Так, на дорозі не розминулись легковик та мотоцикл.

ІА "Вголос": НОВИНИ