У Львові нетверезий водій маршрутки перевозив переповнений салон пасажирів. Поліцейські затримали горе-водія на вулиці Городоцькій.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівської області. 

Сьогодні вдень, на вулиці Городоцькій, патрульні, проводили відпрацювання реагуючи на звернення водіїв легкових автомобілів. Вони скаржаться на те, що водії маршруток систематично здійснюють висадку пасажирів з порушенням ПДР, перешкоджаючи руху іншим транспортним засобам, - зазначили у поліції. 

Під час спілкування із водієм громадського транспорту БАЗ А079, який саме під'їхав з повним салон людей, виявили у нього ознаки алкосп'яніння.

55-річний львів'янин від проходження перевірки на стан алкогольного сп‘яніння відмовився. До того ж, з'ясувалось, що керманич вже позбавлений посвідчення водія за нетверезу їзду.

На водія патрульні склали протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп‘яніння вдруге за рік) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортним засобом) КУпАП.

На місце події приїхав власник автотранспортного підприємства, який викликав тверезого водія.

Додамо, що українська військова контррозвідка СБУ знищила ударними дронами ще три російські танки Т-72. Спецслужба також перехопила розмову вцілілого після попередніх ударів окупанта, який поскаржився мамі на те, що сталося.

ІА "Вголос": НОВИНИ