Ввечері 25 травня у Львові водій, рухаючись заднім ходом, вдарив припаркований автомобіль. Чоловік почав заперечувати свою причетність до ДТП, мовляв не він був за кермом, а жінка. Правоохоронці виявили у порушника ознаки сп'яніння.

Про це повідомила патрульна поліція Львівщини.

"Учора ввечері на вулиці Жасминовій сталася ДТП без потерпілих. На місці патрульні встановили очевидців та переглянули відео з камер спостереження. Виявилося, що керманич автомобіля Volkswagen Passat здійснюючи рух заднім ходом вдарив припаркований автомобіль Ford Fusion.
Після вчиненого винуватець відʼїхав і припаркував авто. Чоловік почав заперечувати свою причетність до ДТП, мовляв не він був за кермом, а жінка", - йдеться у повідомленні.
 
Як зазначили правоохоронці, з відео чітко видно, що чоловік вийшов з пасажирського місця та сів за кермо, а водійка, на момент ДТП, стояла поруч на вулиці.
У 41-річного чоловіка виявили ознаки алкогольного спʼяніння. Від перевірки він відмовився. На нього склали два протоколи: за керування транспортним засобом в стані спʼяніння та за скоєну ДТП.

ІА "Вголос": НОВИНИ