Шість осіб, які можуть виявитися диверсантами, затримали сьогодні у Львові.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

Так, у Львові мешканці помітили трьох підозрілих чоловіків, які ховалися у підвалі. Виявилося,  що всі вони нещодавно прибули зі столиці й пояснити мету перебування у Львові не змогли. З собою мали зброю, ножі та гроші.

Ще в одному випадку, львів'янам видався підозрілим чоловік, який керував автомобілем охоронної фірми. Патрульні виявили у нього пістолет зі сигнальними патронами та бойові набої. Він так само не зміг пояснити для чого вони йому. Окрім того, він був у нетверезому стані. Прилад Drager показав результат 1,09 проміле.

У одному з віддалених районів Львова виявили чоловіка, замаскованого під безхатченка. У нього знайшли чимало карт і записів.

Також небайдужий громадянин помітив, як невідомий чоловік фотографував блокпост. Він повідомив про це поліцейських. Патрульні виявили у чоловіка паспорт з ознаками підробки і понад десяток фотографій блокпоста з різних ракурсів.

Усі ці особи затримані. З ними працюють відповідні служби.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у Стрию затримали особу, яка фільмувала військову частину з дрону. А в Закарпатті  - диверсанта з Росії.  

ІА "Вголос": НОВИНИ