П’ятьох осіб, які, можливо, приїхали до Львова, аби проводити диверсійну діяльність, виявили працівники патрульної поліції Львова.

За даними пресслужби патрульної поліції Львова, на одного з підозрілих чоловіків звернули увагу на вулиці. Під час перевірки особистих речей у нього виявили відео однієї із військових частин. Далі розмова з ним продовжилася у відділі поліції.

Ще одну особу виявили в районі стратегічного об'єкта. Щойно побачивши поліцейських, він почав вдавати з себе людину з інвалідністю. Потім спробував схопити зброю патрульних. Чоловік приїхав з північного сходу країни кілька днів тому. Його також доставили у відділок поліції.

Не оминув уваги працівників поліції і громадянин, який мав при собі штик-ніж від автомата. Чоловіка також передали слідчим.

Окрім того, небайдужі громадяни викликали патрульних у хостел, де оселилися жінка з сином. У переселенців з Криму, які розповідали всім жалісливі історії, виявили карти з позначеними важливими установами міста, щоденні значні перекази грошей, заяву з проханням надати російське громадянство та інше.

Осіб затримали та передали відповідним службам.

Інші небайдужі львів’яни звернули увагу на квартиранта, який спостерігав за роботою комунального підприємства міста. З’ясувалося, що це мешканець Криму. У його мобільному виявили кілька російських номерів. А також, що він військовослужбовець країни-агресора. У нього виявили креслення різних літальних апаратів та гроші, які в Україні не визнають платіжним засобом.

Далі чоловіком займаються відповідні служби.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», вчора у боях за Київ загинув львів’янин Андрій Боровець. А сьогодні у Сокільниках попрощалися з командиром танка Віталієм Сапилом, якого вбили російські окупанти 25 лютого коло Києва.

ІА "Вголос": НОВИНИ