24 серпня, в день Незалежності України, у Львові відбудеться Марш нескорених.

Про це «Вголосу» повідомив натхненник та організатор Маршу нескорених, атовець, старший лейтенант інженерних військ ЗСУ Артур Кирєєв.

За його словами, Марш розпочнеться із центрального входу до Личаківського кладовища.

«Після того, як ми вшануємо полеглих бійців у цій війні, вишикуємося колоною і рушимо до госпіталю. Там, якщо нас впустять на територію, подякуємо пораненим бійцям, які лікуються», - каже боєць.

Зараз у Львівському військово-медичному клінічному центру на лікуванні перебувають сорок поранених бійців. Для них підготували спеціальні подарунки, серед яких є ексклюзивні підвіски зі срібла у вигляді мапи України з тризубом та надписом «30 років Незалежності».

Марш Нескорених

Далі маршрут колони пролягатиме через центр міста до пам’ятника Шевченка та до Гарнізонного храму Петра і Павла.

Вже третій рік поспіль у Львові відбувається Марш нескорених, який організовує Артур Киреєєв. Цього року він замовив сорок нових прапорів на держаках. Також пошиють новий жовто-блакитний прапор, розміром три на шість метрів. Звісно, всі кошти для проведення акції надають благодійники.

«Минулого року у нас також були два велетенські прапори: червоно-чорний та жовто-блакитний. Після маршу ми на них залишали свої побажання та автографи. Цього року я вирішив оновити жовто-блакитний прапор, аби було де ще розписуватися бійцям та волонтерам», - говорить офіцер.

 

Марш Нескорених

За деякими підрахунками, минулого року в Марші нескорених у Львові взяло участь понад 500 осіб.  

ІА "Вголос": НОВИНИ