У Львові з початку березня працює новий евакуатор, який забирає автомобіль-порушник за якусь хвилину. Тільки минулого тижня евакуатор у Львові забрав на арешт-майданчик 233 транспортні засоби, які порушували правила стоянки.

Новий евакуатор має бокове завантаження авто. Завдяки спеціальній швидкісній платформі евакуація неправильно припаркованого авто займає до хвилини.

Відео телеграм-каналу ZahidWTF.

За інформацією управління безпеки мерії, за минулий тиждень інспектори з паркування оштрафували 6 415 водіїв за порушення правил зупинки/стоянки авто, на загальну суму 2 381 380 грн. З початку року інспектори виписали штрафів на суму 22 млн. грн. За минулий рік інспектори виписали штрафів на суму 50 млн. грн.

У мерії Львова, як пишуть на сайті міськради, наголошують, що робота інспекторів з паркування перш за все спрямована на унеможливлення стихійних паркувань, покращення дисципліни оплати послуг платного паркування, оперативне тимчасове затримання транспортних засобів, які створюють суттєву перешкоду для інших учасників дорожнього руху.

«Вголос» писав про суд над водієм, який у ніч на 15 січня в'їхав у кам'яну браму Личаківського цвинтаря.

ІА "Вголос": НОВИНИ