Про це інформує відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області.

Клуб працював у приміщенні спортивного комплексу у Франківському районі Львова.

Свою незаконну діяльність організатори клубу маскували під гру у спортивний покер.

«Узяти участь в азартній грі відвідувачі могли, лише отримавши згоду адміністраторів закладу. Сторонні особи мали можливість грати лише у спортивний покер без грошових ставок», – ідеться в повідомленні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203 зн. 2 (зайняття гральним бізнесом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170-680 тис. грн) з конфіскацією грального обладнання.

Правоохоронці виявили та вилучили чотири покерні столи, гроші в сумі 3 тисячі гривень та 700 доларів, виручені від надання послуг, більше ніж 1000 гральних фішок різною номінальною вартістю, чорнові записи та документацію, яка підтверджує злочинну діяльність у сфері надання послуг азартного характеру. На момент, коли в зал увійшли правоохоронці, за гральними столами перебувало близько десяти осіб.

Вилучені матеріали та обладнання відправлено на експертизу, правоохоронці встановлюють осіб, причетних до організації роботи клубу. Триває досудове розслідування.

ІА "Вголос": НОВИНИ