[media=97466,97467,97469,97470,97472] 

Про це повідомив кореспондент «Вголосу».

Новий «AUDI Q7» вже став бестселером модельного ряду «AUDI» на світових автосалонах та від початку року встиг здобути прихильність автолюбителів, поціновувачів безпеки, комфорту та вишуканості «чотирьох кілець».

Порівняно з попередником Q7, який уже на дорогах понад 9 років, удосконалений варіант «AUDI Q7» 2015 року справді свого роду унікальний та інноваційний. Істотні зміни прихильники «AUDI» можуть помітити, як кажуть, неозброєним оком. Адже Q7 2015 року вийшов на новий рівень технологічності та дизайну. Харизматичний, прогресивний зовнішній вигляд, лінії кузова стали гострішими та чіткішими, модифікувалася решітка радіатора і більше можливостей у новому «AUDI Q7». 

За словами Андрія Рипиховича, керівника відділу продажу AUDI центр Львів на Липинського, нове авто Q7 має низку переваг, порівняно зі своїм попередником, до того ж інженерам-розробникам вдалося фактично неможливе – суттєво полегшити вагу автомобіля. «Технологічно інженери зуміли зменшити вагу автомобіля на 350 кг за рахунок використання новітніх матеріалів і конструкцій самих елементів кузова. Зменшення ваги автомобіля дало можливість збільшити його економічність, комфорт, полегшити кермування. Перші моделі з бензиновими 3.0-літровими TFSI двигунами з потужністю 133 к. с. уже є в Україні. Також ми приймаємо замовлення на автомобілі Q7 з двигунами турбодизель з об’ємом 3.0 та потужністю 249 кінських сил, які вже в серпні-вересні також надійдуть в Україну», – розповідає Андрій Рипихович.

Салон нового Q7 також став просторішим, збільшилася відстань між передніми і задніми рядами крісел, додалося місце над головами пасажирів, збільшився об’єм багажного відділення. Та, вочевидь, найсміливіша трансформація інтер’єру оновленого «AUDI Q7»  торкнулася передньої панелі приладів, класику змінив хайтек, замість звичної комбінації приборів можна замовити авто з інтерактивним дисплеєм. Замість звичного важеля автоматичної коробки передач – зменшений джойстик. Загалом прискіпливі німці втілили в оновленому «AUDI Q7» найновіші технологічні розробки автомобільної індустрії. «Панель приладів сприймається як суцільне крило птаха, немає ніяких розподільчих елементів до конструкції панелі приладів. Передусім це цілком інший дизайн, в автомобіля значно поліпшено звукоізоляцію за рахунок використання досконаліших матеріалів у кузові, а також збільшення звукоізоляції самого автомобіля загалом з використанням звукопоглинальних вікон. Коробка передач 8-ступенева, важіль коробки сформовано інакше, по-іншому автомобіль паркується та фіксується. Опційна система «AUDI VIRTUAL COCKPIT Q7» на мультимедійному екрані панелі приладів відображає всю інформацію про автомобіль. На 12,5-дюймовому екрані відображається інформація, залежно від заданих нами завдань, зокрема це може бути навігація, швидкість руху, обороти двигуна, іде візуальний наголос на елементи, які потрібні водію в момент руху. Це технологічна новинка, яка на сьогодні не має їй аналогів. Але основна перевага як самого «AUDI Q7», так й опційної системи «AUDI VIRTUAL COCKPIT Q7» – це, звичайно, безпека, тому що вся інформація про рух автомобіля відображається безпосередньо на екрані панелі приладів», – зауважив Андрій Рипихович.

Удосконалені та потужні двигуни нового Q7 дають розхід бензину 6,7 літра на 100 кілометрів при бензиновому двигуні та 6,2 літра на 100 кілометрів при дизельному двигуні. З топовими агрегатами полегшений Q7 зможе розганятися з місця до «сотні» за 6.1 с (TFSI) або 6.3 с (TDI).

Автомобільний салон AUDI Центр Львів на Липинського під час презентації нового «AUDI Q7» не зраджував традиції вишуканості та елегантності автомобільного бренда, подарував можливість гостям заходу  ознайомитися з ювелірними прикрасами від Ювелірного бутику «КОЛЕКЦІЯ» та пригощав відвідувачів  оригінальними стравами в стилі бренда «AUDI» під час обіду у «Kavalier Boutique Hotel». Генеральним партнером заходу стала страхова компанія «Граве Україна».

ІА "Вголос": НОВИНИ