Стають у пари, б’ють груші та відпрацьовують атаки. Національні команди України з боксу до 22 років проходять збір у Львові. Про це інформує телеканал НТА.

«Наша команда дуже добре готувалася та мала три етапи зборів. Останні підготовчі заходи до чемпіонату дівчата проходять у хорошій формі», - зазначив старший тренер жіночої збірної з боксу до 22 років Володимир Богатиренко.
У понеділок, 14 червня, спортсмени здадуть тест на коронавірус. Боксери та боксери виїжджатимуть на чемпіонат Європи, який відбудеться в італійському місті Розето-дельї-Абруцці.

Представниці збірної налаштовані рішуче.

«Це буде мій 5-й чемпіонат Європи. Це для мене дуже важливо, адже є велика відповідальність. Потрібно вибороти медаль для України», - розповіла членкиня збірної України з боксу Олена Крисюк.
Європейська першість з боксу мала відбутися ще минулого року, однак через пандемію її перенесли.
«Спочатку чемпіонат Європи перенесли з вересня на грудень, а потім на березень. Вже в березні вирішили проводити змагання у червні. Команда чекала цей чемпіонат не один, а два роки», - наголосив старший тренер збірної України з боксу до 22 років Сергій Глущенко.
Команди мали не лише більше часу на підготовку, але й набралися бойового азарту.
«Ми всі їдемо за »золотими« медалями та перемогою. Українські спортсмени все для цього роблять», - додав член збірної Тарас Бондарчук.
Розпочнеться континентальна першість на італійських землях 15 червня.

ІА "Вголос": НОВИНИ