12 серпня координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Львівській області повідомила про проведення масштабних навчань.

На базі Львівського науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни відбудуться тренування Антитерористичного центру. Спецнавчання відбуватимуться в умовах максимально наближених до реальних, з елементами умовного захоплення заручників. Про це повідомили у пресслужбі управління СБУ у Львівській області

Фото:Варта1

“Служба безпеки України просить жителів та гостей м. Львова із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.Під час навчань передбачено проведення обмежувальних заходів на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.Усі дії відбуватимуться у межах чинного законодавства та з безумовним дотриманням прав і свобод людини.” - йдеться у повідомленні.

Фото:Варта1

Львів’ян просять у випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за номерами «гарячої лінії» УСБУ у Львівській  області (032) 261-61-42, або телефонувати -102.

Відео:Варта1

 

ІА "Вголос": НОВИНИ