Від сьогодні, з понеділка, 8 травня, з 8:00 і включно до п’ятниці, 12 травня, ремонтуватимуть ділянку проспекту Чорновола – від вул. Під Дубом до вул. Хімічної.

Як повідомили у мерії, тут проводять роботи з фрезерування пошкодженого шару дорожнього покриття, ремонтуватимуть окремі ділянки горловин 14 оглядових каналізаційних колодязів, у 5 з них замінять люки. Влаштовуватимуть бордюри, нове асфальтне покриття та нанесуть дорожню розмітку.


Завантажити фото

Як зазначили у департаменті житлового господарства та інфраструктури мерії, рух транспорту цілком перекривати не будуть – роботи виконуватимуть почергово на смугах. Відтак, коли на одній смузі триватимуть роботи, на іншій буде організовано реверсний рух, зокрема, і громадського автотранспорту.

Однак, на час робіт, з 8 травня по 12 травня, не курсуватимуть тролейбуси № 33.

Відомо також, що вже нині з самого ранку на проспекті Чорновола, де зазвичай багато автомобільного транспорту, виникли ускладнення у русі транспорту. Адже дорога в один бік ремонтується, а організація двостороннього руху на двох смугах не дозволяє пропускати велику кількість транспорту. Відео з проспекту Чорновола розмістив телеграм-канал ZaxidWTF.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ