Про це кореспонденту «Вголос» повідомили у Федерації кінного спорту Львівської області. Зголосилися до участі у кінних змаганнях вершники з Львівської області, а також приїхали гості з Волині.  Зокрема, участь у чемпіонаті беруть спортивні пари з КСК «Кайзервальд» (Львів),  Lemberg Horse Club (Львів), «Terra Ippika» (Луцьк), КСК «Вікторія» (Львів), ДЮСШ «Буревісвник» (Львів).

Традиційно, кінні змагання розпочалися із виїздки, де вершники демонстрували вправність керування конем, гармонійну взаємодію із твариною та вишукану верхову їзду. Як розповіла  директор ДЮСШ «Буревісник» Львів Оксана Гут у перший день в дисципліні «ви їздка» змагалися 40 спортивних пар.

А вже у наступні дні, у  п’ятницю 16 червня та суботу 17 червня  вершники змагатимуться у подоланні перешкод висотою від 70 до 110 см.

Змагання проводяться за підтримки Федерації кінного спорту Львівської області.

Тож, у федерації кінного спорту Львівської області запрошують усіх охочих подивитися на видовищні та шляхетні кінні змагання за адресою, вул. Стрийська, 119, ДЮСШ з кінного спорту «Буревісник». Початок змагань о 10 год ранку.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ