Змагання об'єднають плавці з усієї країни

Сьогодні, 14 вересня, в басейні СКА стартували вже традиційні четверті змагання з відкритого кубку Львова «Lviv open cup-2021».

Марафон з плавання триватиме до кінця тижня. 14-15 вересня учасниками змагань будуть всі вікові категорії: юнаки, юніори та молодь, 16-17 вересня за медалі позмагаються плавці з обмеженими можливостями, а 18-19 вересня ветерани закінчать марафон.

«Сьогодні традиційно розпочався відкритий кубок Львова з плавання. Загалом ми очікуємо близько 800 учасників змагань, а це рекордна кількість. Це найсильніші плавці з України. Якраз ідея в тому, що пливуть всі, від маленьких діток і до бабусь та дідусів, а також люди з обмеженими можливостями. Львів цього тижня об'єднав все плавальне середовище країни. Очікуємо гарні результати», - коментує Андріан Гутник, голова Львівської обласної федерції плавання

Орім того, голова Львівської обласної федерації плавання зауважив, що з такою великою кількістю учасників, змагання проходять під величезним прапором України. На його думку, це найбільший прапор під яким проводились в басейнах України за часи Незалежності змагання.

"Прапор розміром 4,20 на 10,350 метрів. Львів, як завжди гостинно приймає, а отже учасники готові показувати свої найкращі результати на блакитних доріжках басейну СКА. Всіх запрошуємо, змагання будуть проводитись 6 днів. Я думаю, що буде багато глядачів, атже тут цікаво", - каже Андріан Гутник

Трансляцію змагань можна переглянути на сайті Львівської обласної федерації плавання.

Раніше ми повідомляли, що скандальний пам'ятник Моцарту можуть вивезти зі Львова

ІА "Вголос": НОВИНИ