Про це розповіла під час прес-конференції з нагоди Міжнародного дня музеїв начальник Музею ЛКП «Центр Розвитку туризму м. Львова» Тетяна Бей у середу, 17 травня, передає кореспондент «Вголосу».

«Музей міста – це місце для дискусій та спілкування над тим, яким є сенс міста, його історія та культура. Сам простір плануємо облаштувати динамічним, де не буде сталої експозиції. Це будуть змінні, але довготривалі виставки. Запрошуватимемо львівських кураторів та співпрацювати з музеями міста. Також створюємо воркшоп для молоді «Музей міста: work is progress…», у межах якої разом із молоддю працюватимемо над створенням першої виставки. Самі ж ремонтні роботи у музеї міста плануємо завершити до кінця року», - зазначила Тетяна Бей.

За її словами, усі охочі мають можливість побачити підземелля Львівської Ратуші і стати співавтором майбутнього Музею Міста. Їх запрошують 18-19 травня з 17:00 до 20:00 і у суботу упродовж 12:00-18:00 год за адресою: пл. Ринок, 1 (підземелля Ратуші, вхід з боку фонтану зі скульптурою Нептуна).

Нагадаємо, упродовж 18-31 травня у Львові триватиме Міжнародний день музеїв.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ