У четвер, 5 жовтня, у Львові два трамвайні маршрути курсуватимуть по-новому.

О 21 годині на площі Данила Галицького, 4, на поворот до пл. Осмомисла, замінюватимуть аварійну трамвайну колію. Також фахівці демонтують дорожні плити.

У зв'язку з ремонтними роботами з 21:00 та до кінця дня частково змінять маршрути трамваї № 7 та № 9. Приватний транспорт та автобуси оминатимуть ділянку через проїзд перед будівлею, розташованою поруч.

Останній рейс трамваю № 7 з зупинки «Погулянка» у четвер відбудеться о 20:47. Далі їхатиме так: вул. Татарбунарська - вул. Замарстинівська - вул. Торф'яна та в зворотному напрямку.

Трамвай № 9 за звичним маршрутом здійснить останній рейс о 20:37 (з кінцевої «Залізничний вокзал»). Далі курсуватиме так: Залізничний вокзал - вул. Вітовського - вул. Руська - вул. Дорошенка - Залізничний вокзал.

Рух трамваїв за звичними маршрутами обіцяють відновити у п'ятницю вранці. Ремонтники працюватимуть всю ніч, щоб завершити реконструкцію.

Водіїв приватного транспорту закликали оминати площу Данила Галицького 6 жовтня, а також не паркуватися там. На ділянці здійснюватимуть замощення міжколійного простору.

ІА "Вголос": НОВИНИ