У вівторок, 28 березня, у Львові поховають трьох Героїв, які загинули на війні.

Об 11 годині у Гарнізонному храмі розпочнеться чин похорону Івана Бандрівського, Ігоря Лучечка та Олексія Богути.

На 11:30 запланована міська церемонія прощання. Вона відбудеться на площі Ринок. У ЛМР розповіли, що військових поховають на Личаківському кладовищі.

Іван Бандрівський народився у селі Хлопчиці. Закінчив місцеву школу, а згодом Львівський кінотехнікум. Проходив військову службу на Одещині. Брав участь у військовому оркестрі. Мав звання майора поліції. Боровся проти наркоторгівлі. Звільнений у запас.

Активний учасник Помаранчевої революції та Революції Гідності. Після початку повномасштабного вторгнення рф був волонтером. Згодом разом із братом приєднався до лав ТрО. Ніс службу в 125-й окремій бригаді.

Загинув 23 березня у 50-річному віці. В Івана залишилися дружина, донька та син. Вічна пам’ять Герою!

Ігор Лучечко львів’янин. Закінчив Суховільську школу ім. Галини Столяр, згодом «Львівській професійний ліцей залізничного транспорту».

У складі 14-ї ОМБР ім. князя Романа Великого виконував бойові завданні у зоні АТО. Нагороджений нагрудним знаком. Після 24 лютого 2022 року повернувся до бригади та знову став на захист Батьківщини.

Загинув 22 березня у 23-річному віці. В Ігоря залишилися батьки, бабуся, наречена та брат. Вічна пам’ять Герою!

Олексій Богута народився у родині військового у Красноярську. Закінчив школу № 95 у Львові. Пізніше навчався у «Львівській політехніці».

Працював у сфері перевезень, займався фото- та відеозйомкою. Після повномасштабного вторгнення росії приєднався до лав 58-ї мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського. Давав відсіч окупантам на Донеччині.

Олексій загинув 19 березня у 41-річному віці. У нього залишилися бабуся, батьки, двоє доньок та дружина. Вічна пам’ять Герою!

ІА "Вголос": НОВИНИ