Про це кореспонденту «Вголосу» повідомили у Федерації кінного спорту Львівської області.

Понад півсотні спортивних пар із Львівщини, Волині та Івано-Франківщини змагатимуться впродовж трьох днів, з 1-го по 3-тє вересня, у класичних видах кінного спорту: виїздці та подоланні перешкод (конкур).

Зокрема, завтра, 1-го вересня, о 14:30 стартують змагання з виїздки. У програмі передбачені: «їзда класу L», «попередній приз Діти», «їзда 1.5 діти, аматори». У вихідні, 2-3 вересня, з 11 год розпочнуться змагання із подоланням перешкод.

Як повідомили у Федерації кінного спорту Львівської області, цей змагально-тренувальний сезон виявився доволі напруженим та результативним для львівських вершників. Минулого тижня вихованки ДЮСШ з кінного спорту «Буревісник»  Катерина Іванчук, Анастасія Приходько та Ірина Артимко взяли участь у  відкритих кінноспортивних змаганнях по виїздці «Equides Dressage Cup», 3-й етап, що відбувався 24-27 серпня у Лісниках Київської області. У цих змаганнях взяли участь понад півсотні вершників з усієї України. Попри жорстку конкуренцію, львів'янки показали достойний клас їзди. У підсумку до перемоги львівським вершницям не вистачило лише кількох балів. У програмі змагань «Особистий приз» Анастасія Приходько посіла 5 місце, Катерина Іванчук була четвертою. Ірина Артимко по програмі «Їзда класу L5, L6» також залишилася четвертою.

Змагання «Кубок федерації Львівської області з кінного спорту» відбуватимуться на території ДЮСШ з кінного спорту «Буревісник», за адресою Стрийська, 119.

Нагадаємо, як писав «Вголос», збірна Львівської області з кінного триборства виборола два перших та два других місця на чемпіонаті України з кінного триборства, який відбувся  14-16 липня цього року.

Вже у вересні, львівські вершник та їх коні  візьмуть участь у «Відкритих регіональних змагання з виїздки «Dressage Flying Horses CUP»»  3 етап, які відбуватимуться з 15-17 вересня у с. Круглик Київської області.

 

«Вголос»

 

 

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ