З четверга, 2 червня, у Львові підняли вартість проїзду в маршрутках. Так, від сьогоднішнього дня одна поїздка коштує вже 15 гривень, замість 10.

Як повідомили у міськраді, зростання вартості проїзду дозволить відновити роботу тих маршрутів, які були закорочені або припинили курсування впродовж останніх тижнів.

«Від завтра, 2 червня, вступає в дію відкоригований тариф на проїзд у автобусних маршрутах. Вартість проїзду становитиме 15 грн. Це не просте рішення, але завдяки йому ми отримали можливість відновити роботу тих маршрутів, які були закорочені або припинили курсування впродовж останніх тижнів", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що вартість квитка в трамваях та тролейбусах не зміниться. Зараз вона становить 10 грн. 

Також зберігається право безплатного проїзду для всіх пільгових категорій.

Таким чином, від нині буде відновлено роботу маршрутів №10 та 11. Водночас маршрут №39 вже відновив курсування.

Маршрут №61 поїде без скорочень. Цей маршрут був закорочений до пл. Різні, а тепер він поїде в Рясне. На цьому маршруті курсуватиме 7 великих автобусів.

Відновить свою роботу маршрут №5а, збільшать  кількість автобусів  і на маршруті №52. А на маршруті №8а курсуватимуть великі, комфортні автобуси.

Також, згідно з затвердженою схемою руху відновлять роботу автобусні маршрути:

  • №55 - c. Збиранка – вул. Замарстинівська – пр. Чорновола – вул. Варшавська, 191 – пр. Чорновола – вул. Замарстинівська – с. Збиранка.
  • №56 - с. Великі Грибовичі – вул. Грінченка.

Вголос раніше писав, що два автобусні маршрути курсуватимуть за зміненими схемами. Мова йде про маршрутки №5А і №52. Зокрема, маршрут автобусів №5А продовжили від пл. Різні до вул. Варшавської.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ