З 4 до 8 жовтня у місті триватиме виставка-ярмарок, в якій візьмуть участь підприємства легкої та харчової промисловостей, виробництва меблів, будматеріалів та товарів повсякденного вжитку.

Про це кореспондентові «Вголосу» розповіла Вікторія Довжик, депутат Львівської міської ради. «Виставка – це можливість для підприємців показати себе, мешканцям міста поспілкуватися одне з одним, а гостям придбати щось цікаве на пам’ять. Під час події відбудуться ще чисельні заходи, де підприємці різних галузей демонструватимуть свої професійні навички. Це дуже корисно для виробників, адже в такому середовищі вони зможуть реально себе оцінити».

Оксана Ходань, організатор конкурсу «Битва модельєрів», повідомила, що їхні змагання виникли ще у 2011 році для того, щоб підтримати нові ешелони дизайнерів.

«У цьому році ми хочемо представити 44 колекції з 11 міст України. До порівняння, коли ми розпочинали, у нас було в чотири рази менше учасників, а отже й речей, які можна було б продемонструвати. Приємним бонусом є те, що всі,хто мають якесь відношення до моди, зможуть безкоштовно взяти участь у Всеукраїнському проекті з отримання сертифікату та подарунків», - каже Ходань.

Організатори зазначають, що упродовж виставки-ярмарку можна буде відвідати покази модного одягу, Фестиваль перукарського мистецтва, презентації різноманітних кластерів та виставки дитячих малюнків.

ІА "Вголос": НОВИНИ