У понеділок, 4 листопада, представники Громадських рад Львівщини зібрались на Форумі для покращення комунікації та співпраці.

Про це повідомляється на офіційній сторінці у Facebook.

Захід розпочався із вітального слова голови Львівської облдержадміністрації Маркіяна Мальського та заступника голови Львівської облради Юрія Гудими.

«Я переконаний у тому, що майбутнє – за голосом громадськості, людей. Я великий прихильник прямої демократії і вірю, що вона буде втілюватися в Україні. Нам потрібно спільно працювати над вирішенням тих чи інших проблем», - наголосив Маркіян Мальський.

Зазначається, що для представників громадських рад, які приїхали з різних районів області, голова "Громадської ради при Львівській ОДА" Андрій Болюбаш  представив результати виконаної роботи нової каденції, яка стала найбільшою в Україні – 297 членів. Також він розповів, як налагодити успішну та продуктивну роботу ради.

На Форумі представили також і робочі матеріали щодо реалізації Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року.

Окрім цього пояснили зміни до Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою КМУ №996 від 3 листопада 2010 року «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики.

Завершився форум семінаром-тренінгом: "Як знайти порозуміння у комунікаціях".

 

ІА "Вголос": НОВИНИ