У неділю, 18 лютого, у Львові на Велотреці СКА відбувся 21-ий традиційний Всеукраїнський турнір пам'яті українського легкоатлета та спортивного лікаря Ярослава Тягнибока. Організаторами заходу стали ВО «Свобода» та спортивне товариство «Колос».

Понад 300 юнаків і юнок з різних регіонів України змагалися у стрибках, бігу, штовханні ядра та спортивній ходьбі. Переможців нагороджували син Ярослава Тягнибока — голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, народний депутат України 8 скликання Олег Осуховський та Секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак.

Олег Тягнибок, Маркіян Лопачак і Олег Осуховський з переможцями змагань

«Спорт розвиває у молоді самодисципліну, мужність, бажання бути лідером і перемагати. А ці перемоги — возвеличують Україну в очах всього світу. Чим більше буде таких змагань, чим більше досвіду здобуватимуть наші спортсмени, тим кращі результати матимемо на міжнародній арені», - зазначив Олег Тягнибок.

Маркіян Лопачак вручив подяки Львівської міської ради головному тренеру змагань, майстру спорту з легкої атлетики Ніні Васильків та багаторічному співорганізатору турніру, голові Львівської територіальної організації ВФСТ «КОЛОС» Лілії Білінській.

«У кожному змаганні головна — участь. Адже саме вона визначає силу спортсмена. Тому закликаю усіх учасників, які сьогодні не здобули призових місць, не розчаровуватися і не зупинятися. Дивіться вперед з оптимізмом і впевненістю, тренуйтеся, набирайтеся досвіду і змагайтеся. Працьовиті та наполегливі одного дня обов‘язково перемагають», - сказав Маркіян Лопачак.

Олег Тягнибок з родиною

 

ІА "Вголос": НОВИНИ