У суботу, 15 червня,  у Львові відкриють мурал, присвячений пам'яті Олега Христенка з позивним «Крилов» — захисника України, який загинув під Бахмутом.

Про це повідомили на Facebook-сторінці «Сихівський район».

Новий стінопис розмістили на фасаді будинку на вулиці Червоної Калини, 127-а відкриють у суботу, 15 червня, о 15:00. До його відкриття запрошують приєднатись львів’ян.

Нагадаємо, Олег Христенко навчався у Львівській політехніці на кафедрі психології, у мирний час працював в ІТ-сфері. Згодом приєднався до лав 3-ї окремої штурмової бригади (тоді Азов) та боронив Україну на київському, південному та східному напрямках. Восени 2022 року Олег пройшов курси снайперської підготовки. 13 січня 2023-го отримав поранення під Бахмутом, після реабілітації повернувся на фронт. У травні розпочав роботу над додатком для українських снайперів, проте не встиг його завершити.

6 червня 2023 року Христенко разом із побратимами виїхав на бойове завдання. Наступного дня він загинув від мінометного обстрілу під час штурму ворожих позицій поблизу села Кліщіївка. 11 серпня 2023 року Олега Христенка посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

ІА "Вголос": НОВИНИ