[media=115834,115835,115836,115838,115839,115840,115841,115842] 

До Львова фоторозповідь про «післякримський» етап функціонування та бойової роботи українських військових моряків привіз прес-секретар командування Військово-морських сил ЗС України, капітан 1 рангу Олег Чубук, повідомляє регіональний медіа-центр МО України (м. Львів).

«Після відомих подій у Криму навесні 2014 року, блокування наших військових частин, неповернення російською стороною частини кораблів і суден у пересічного українця, можливо, склалося хибне уявлення про те, що військовий флот в Україні фактично припинив існувати. Але це не так. І фотовиставка має на меті розвінчати цей міф. Головне – особовий склад не втратив бойовий дух, і ми відчуваємо підтримку українського  народу і військово-політичного керівництва держави», – розповідає військовий журналіст.

На виставці представлено 36 світлин, які є роботами професійних військових журналістів – офіцерів прес-центру командування і флотських ЗМІ. Сюжети фотографій, а фактично всі вони репортажного плану, показують, що український військовий флот після передислокації на материкову частину України у стислі терміни доукомплектувався особовим складом, провів бойове злагодження підрозділів і майже без перерви продовжив виконання завдань за призначенням у морі, на березі та в повітрі. Зараз українські ВМС є невід’ємною частиною сил, які гарантують безпеку в Чорноморському регіоні та, зокрема, виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ