У Львові з'явиться Почесне консульство Індонезії. Так, воно буде знаходитись за адресою Коперника, 1.

Про це повідомили на брифінгу перший заступник мера Львова Андрій Москаленко разом з послом Республіки Індонезія в Україні Юдді Кріснанді, передає ЛМР.

Відомо, що урочисте відкриття консульства відбудеться сьогодні, 22 липня.

У зв'язку з цим, Москаленко та Кріснанді підняли прапор Індонезії на флагштоку біля львівської Ратуші.

«Щиро радий, що маємо сьогодні нагоду відкривати Почесне консульство Республіки Індонезія саме у Львові, адже це одне з найбільших міст України, її центр на західному кордоні, місто, яке розвивається надзвичайно швидко та має величезний потенціал, якщо говорити про співпрацю в сферах бізнесу, торгівлі, культури чи туризму. Я думаю, що індонезійський уряд в особі почесного консула зробить усе можливе, аби ми могли й надалі розширювати нашу співпрацю. Особливе дякую – за підняття нашого прапора, з нагоди відкриття консульства», – підкреслив посол Індонезії.
Варто зазначити, що створення нового консульства дасть поштовх для більш якісної співпраці між Львовом та містами Індонезії.
«Сьогодні ми домовились про кілька векторів для співпраці. Йдеться про економічне співробітництво, співпрацю бізнесу в напрямах агропромисловості, виробництва, ІТ, а також туризму та культури. Вірю, що завдяки роботі Почесного консульства, ми зможемо показувати ще більшу якість співпраці», – зазначив Андрій Москаленко.
Консульство очолить почесний консул Індонезії у Львові Андрій Іонов.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

Придбати шикарний букет і оформити доставку в Києві, можна скориставшись сайтом flores-shop.com.ua.
Вибраний магазин квітів допоможе кожному. Тільки найкрасивіші і свіжі квіти в оригінальній композиції.

ІА "Вголос": НОВИНИ