[media=136352,136353,136354,136355] 

Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

Зазначимо, ремонт вул. Замарстинівської розпочали у березні. Однак, під час проведення ремонтних робіт, коли почали розкопувати дорогу, виявили  нестійкі ґрунти. Тому ремонтні роботи призупинили, аби внести корективи до проекту. У червні роботи на вул. Замарстинівській відновили.

Як розповів в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Роман Познанський, на сьогодні тривають роботи щодо заміни водопроводу. Вже проклали 250 м труби діаметром 160 мм в напрямку до вул. Східної.

Інженер «Онуру» Віктор Онищук додав: «Дорога залишиться в тих відстанях, яких була до ремонту. Також вона буде вимощена бруківкою. Всі побажання людей з обмеженими можливостями будуть враховані при будівництві тротуарів, зупинок, пішохідних переходів».

До слова, виконує роботи компанія «Онур». Ціна договору реконструкції вул. Замарстинівської (від вул. Гайдамацької до вул. Торф’яної), який ЛКП «Львівавтодор» уклав із цим переможцем тендеру, — 84 476 020 грн. Тривалість будівництва згідно з проектом організації будівництва становить 22 місяці.

ІА "Вголос": НОВИНИ