У Львові, на вул. Городоцькій, 124, зранку, 6 серпня, відома волонтерка Олена Живко облила себе бензином через тиск поліції на її родину.

Про це повідомляє ІА «Вголос».

У коментарі виданню Олена Живко повідомила, що втомилась від постійного тиску на неї. За словами волонтерки, її спочатку отруїли, у чому вона підозрює керівництво Національної поліції Львівської області. Згодом правоохоронці взялись і за її родину, зокрема арештували брата, який віз важкохворого батька на операцію.

«Своїм вчинком я хочу привернути увагу Арсена Авакова до того, який правовий безлад відбувається у Львові через керівника обласної Нацполіції Василя Віконського. Такого не було навіть за Януковича», - пояснила волонтерка.

Новини Львова. ІА «Вголос»

За словами Олени Живко, вона готова терпіти тиск на себе, проте хоче вберегти від помсти свою родину. Відтак, на знак протесту проти Віконського волонтерка облила себе бензином просто посеред вулиці. Її врятували, не давши себе підпалити.

Новини Львова. ІА «Вголос»

Наразі волонтерка з ветеранами АТО перебувають під Галицьким районним судом. Вони вимагають надати інформацію про стан затриманого брата волонтерки.

Деталі згодом.

Новини Львова. ІА «Вголос»

Як писав ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ