[media=135998,135999,136000,136001,136002,136003,136004] 

Про це повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

Захід розпочався зі спільної молитви за Героїв, які «власною кров’ю запалили світло любові, яке не перестане ніколи надавати світло іншим та проганяти темряву, яка насувається над Україною».

Брат Олега Ушневич – свободівець Роман Ушневич зазначив: «Сьогодні ми розуміємо і у глибині душі знаємо, що якщо правильно будемо виховувати своїх дітей, будемо все робити для того, щоб вони жили в майбутньому краще, то, відповідно, і самі будемо робитися кращими. Маємо старатися бути відповідальними, щирими, патріотичними громадянами Української Держави. Ми маємо шанувати наших Героїв та передавати це виховання нашим дітям, а наші діти своїм дітям… І тоді Україна буде сильною та могутньою державою».

В свою чергу голова Львівської обласної організації ВО «Свобода» Руслан Кошулинський зазначив: «Наша любов до наших хлопців у тому, щоб на кожному кроці був пам’ятник, щоб на кожному кроці була вулиця імені Героя, щоб на кожному кроці була книжка, пісня, кіно, вистава. І щоб всі у суспільстві пам’ятали і знали за що вони віддавали своє життя. Ось це і буде наша велика любов до великих українців».

Зазначимо, що Олег Ушневич жив у Сколе Львівської області. 20 лютого 2014 року в Києві загинув від кулі снайпера на Інститутській.

Пам'ятник Олегу Ушневичу у м. Сколе

ІА "Вголос": НОВИНИ