Дерев'яну споруду церкви московського патріархату, яку незаконно встановили на Сихові у Львові, вимагають демонтувати.

Про це повідомив учасник російсько-української війни Антон Петрівський. 

«Ця будка була встановлена за безпосередньої протекції фсбешників русского консульства і була одним із трьох центрів »духовного русского Львова«. Відвідувачами цієї будки були місцеві русскі, які чекали приходу путіна до Львова. Будка ця була зухвало та незаконно встановлена за пару метрів від української церкви св.Володимира (на той момент київський патріархат)», - каже він.

За його словами, львівські активісти ще три місяці тому подали звернення до Львівської міської ради, в якому вимагали демонтувати споруду церкви. Проте досі не отримали жодної відповіді. 

«Гуляє інформація, буцімто парафія цієї будки перейшла у ПЦУ. Окей, чудово. Тепер вони можуть спокійно відвідувати сусідній храм ПЦУ, який знаходиться за декілька метрів. А цю будку необхідно демонтувати, адже вона є символом присутності русского міра у Львові. Ця будка є символом їхньої наглості і намагання вкорінити русскій мір у Львові. Вона досі є символом нашої неспроможності очиститись від русского впливу», - говорить Антон Петрівський.

Читайте також у «Вголосі»: сьогодні у Львові прощаються з воїнами, які загинули в боях з російськими окупантами. 

ІА "Вголос": НОВИНИ