У Львові виставили на продаж п’ятикімнатну квартиру в центрі, у якій до 2014 року мешкав російський пропагандист, лідер партії «Русский блок» Олександр Свістунов. За цією адресою була зареєстрована і його ГО «Русское движение Украины».

Про це повідомляє Zaxid.net.

Навесні 2014 року Свістунов втік з України до окупованого Криму і зараз перебуває в офіційному розшуку. Теперішня власниця, яка займається здаванням житла в оренду, продає квартиру на вул. Новаківського за 950 тис. дол.

Квартира №4 розташована на другому поверсі чотириповерхового будинку – пам’ятки архітектури у стилі неокласицизму початку XX ст. Загальна площа помешкання сягає 211 кв. м і складається з п’яти кімнат та кухні. Вартість цього житла – 950 тис. дол. (4500 дол. за 1 кв. м).

«У квартирі зроблено ремонт за авторським проєктом в стилі бароко. Залишаються оригінальні італійські меблі, люстри, предмети декору та вмонтована побутова техніка. Є відеоспостереження та сигналізація. Підходить як для проживання, так і для бізнесу», – йдеться в тексті оголошення.

ІА "Вголос": НОВИНИ