[media=139175,139176,139177] 

Про це у соціальних мережах повідомив співробітник львівської поліції Ігор Зінкевич.

Як зазначається, патрульні оформляли ДТП без потерпілих за участі автомобілів Skoda Octaviа та Lexus RX.

«Водій Skoda Octaviа самовільно намагався покинути місце події та під час затримання наніс удар ножем в область живота інспекторці патрульної поліції. Через це інший патрульний здійснив один попереджувальний постріл вгору із пістолета, після чого наступним пострілом влучив в праву ногу водію-порушнику. Так його вдалося затримати», - йдеться у повідомленні.

Наразі усіх, хто має першу групу крові з негативним резусом, просять терміново приїхати у 8-у лікарню, на вулицю Дністровську, та здати кров для патрульної.

За коментарем кореспондент «Вголосу» уже звернувся до прес-служби патрульної поліції Львівської області, де нам пообіцяли згодом повідомити усі деталі.

Як повідомили у відділі комунікацій поліції Львівської області,  під час оформлення ДТП 42-річний водій, мешканець Закарпатської області, намагався втекти з місця події. При цьому чоловік завдав поліцейській ножові поранення. Напарник пораненої був змушений застосувати табельну вогнепальну зброю.

Після того, як чоловік не відреагував на попереджувальний постріл, патрульний поранив нападника у ногу та затримав його.

І поранений поліцейський, і нападник перебувають у лікарні. 28-річній патрульній проводять термінову операцію. Життю нападника нічого не загрожує.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від дев'яти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі

ІА "Вголос": НОВИНИ