В межах програми «Дитячий тренер» Секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак, мер Львова Андрій Садовий, голова постійної депутатської комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків Лейла Мелесова - Вальчак вручили премії у розмірі 25 тисяч гривень для найкращих дитячих тренерів.

Як повідомив Секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак:

«Для нас дуже важливо підтримувати дитячих тренерів. Саме вони  виховують наших дітей, вчать ставати  сильними і здоровими  заради майбутнього нашої країни. Велика честь кожному із Вас».

Додамо, що у 2021 році було обрано найкращих спортивних  тренерів у 48 видах спорту.

Нагадаємо, як писав "Вголос", призери XVI Паралімпійських ігор, їхні тренери, а також тренери, які виховали призерів цьогорічної Олімпіади отримають премії від 124 до 250 тисяч гривень з міського бюджету Львова. Таке рішення  ще на прикінці вересня погодили депутати під час засідання постійної комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв’язків ЛМР.

«Це дуже круто, що з міського бюджету вдається залучити кошти на премії для спортсменів, які представляли Львів на Паралімпійських іграх, а також важливо преміювати і їхніх тренерів, адже успіх спортсмена - це величезна робота і праця тренера. Кожен зі спортсменів-паралімпійців отримає по 250 тисяч гривень, а їхніх тренерів преміюють по 124 тисячі гривень» - заявила тоді  голова комісії, депутатка фракції «Європейська Солідарність» Лейла Мелесова-Вальчак.

ІА "Вголос": НОВИНИ