Відповідний запит до голів Львівської обласної ради та облдержадміністрації та міського голови Львова Руслан Кошулинський зачитав під час сесії Львівської обласної ради у вівторок, 26 квітня, інформує кореспондент «Вголосу»

Руслан Кошулинський нагадав, що саме Львівська обласна рада ухвалила рішення та розпочала будівництво пам’ятника Степанові Бандері 2003 року. 2013-го на підставі ухвали Львівської міської ради «Про внесення змін до спеціального фонду міського бюджету м. Львова» було передбачено 250 тис. грн для проведення робіт з облаштування майданчика поруч з пам’ятником Степанові Бандері, які не було освоєно.

«На сьогодні констатуємо, що територія навколо пам’ятника Степанові Бандері перебуває в незадовільному стані: зруйнований дитячий майданчик, зачинена громадська вбиральня, аварійний стан доріжок, незавершене мощення біля пам’ятника, несправні ліхтарі, обдерта та поіржавіла транспортна зупинка. Зважаючи на ювілейне святкування Дня Незалежності України, фракція ВО «Свобода» закликає керівництво області та міську владу Львова виділити кошти з обласного та міського бюджетів на здійснення благоустрою території, прилеглої до пам’ятника Провідникові ОУН Степанові Бандері, та провести такі роботи до 24 серпня 2016 року», – написано в запиті.

Як писав «Вголос», нещодавно Львівська міська рада взяла на свій баланс пам’ятник Степанові Бандері та прилеглу територію.

ІА "Вголос": НОВИНИ