Перед вихідними мешканці Львова та області залишаться без світла. У п’ятницю, 28 травня, електропостачання не буде також у Винниках та Рудному.

Про це повідомили у пресслужбі «Львівобленерго».

У відомстві зазначили, що роботи проводитимуть у період з 9 години ранку до 17 години дня. У Львові світла не буде тільки на двох вулицях – Лисинецькій (1-13, 19, 22, 24) та Вулецькій (9-17, 14-26).

У Винниках через планові ремонтні роботи електропостачання відключать у всіх будинках, які розташовані на вулиці Богдана Хмельницького.

Також без електрики залишаться мешканці Рудно. Світла не буде на вулицях: Петлюри, Лісній, Грушевського, Джерельній, Пісковій, Я. Мудрого, Дитячій, Лисенка, Кам’яній, Квітковій, Соснівській, Нагірній, Короткій, Весняній, Героїв Крут, Драгоманова, Шевченка, Сагайдачного, Сполучній, Пілявського, Ягідній, Галицькій, Вишневій, Вузькій, Орлика, Юнацькій, Лепкого, Вишневського, Папи Римського, Космонавтів.

Раніше у відомстві зазначили, що вулиці тимчасово знеструмлять для того, щоб забезпечити безпечне та надійне електропостачання. Фахівці проведуть чистку ліній електропередач, а також здійснять ремонти ліній. Без знеструмлення зробити це неможливо.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

  • На Львівщині продовжують фіксувати нові випадки коронавірусної хвороби. За минулу добу в регіоні підтвердили недугу в 251 людини. Серед хворих 97 мешканців Львова.
  • У Львові розшукують безвісти зниклого громадянина Молдови Міхаіла Чернолевскі. Чоловік зник більше двох тижнів тому
  • У Старому Селі потонув 15-річний підліток, який вирішив покупатися в озері. Трагедія сталася на озері «Черепинка». Пошукові роботи тривали кілька годин.

ІА "Вголос": НОВИНИ