Споживачам ЛКП «Залізничнетеплоенерго» та ЛМКП «Львівтеплоенерго» почнуть відновлювати постачання гарячої води з 22 червня.

Відповідну заяву зробила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. Про це інформує пресслужба Львівської міської ради.

Ліквідацію дефектів та пошкоджень, які виявили на теплових мережах під час гідравлічних випробувань, завершать до кінця поточного тижня.

Загалом виявили 85 поривів на мережах та 113 дефектів. Фахівці завершують роботи з ліквідації пошкоджень.

Упродовж літа у котельнях також проведуть ремонтні роботи – замінюватимуть аварійні та зношені теплові мережі. На час робіт призупинятимуть постачання гарячої води до будинків.

У ЛМР зазначили, що гідравлічні випробування теплових мереж є першим етапом під час підготовки до нового опалювального сезону. Обов’язкові випробування потрібно виконати для того, щоб забезпечити стабільне проходження опалювального сезону.

Як повідомляв «Вголос», 17 червня мешканці Львова знову залишилися без водопостачання. «Львівводоканал» здійснює перепідключення новозбудованого водопроводу на вулиці Бандери.

Нагадаємо, у Львівській області почнуть будувати нову об’їзну дорогу. Вона стане продовженням північного обходу Львова. Довжина нової дороги становитиме 21 кілометр. Передбачається будівництво чотирьох смуг руху.

ІА "Вголос": НОВИНИ