Початок опалювального сезону з 11-го жовтня анонсувала заступниця мера міста з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Про це повідомив сайт NTA.

«З понеділка, 11-го жовтня, розпочинаємо опалювальний сезон у Львові. Опалення подаватимемо до усіх категорій споживачів – школи, садочки, лікарні і населення. На основі заявок тепло вже отримує 16 бюджетних установ. Розпочинаємо опалювальний сезон, тому що з п’ятниці на суботу буде похолодання, прогнозують мінус 1 градус, і така температура буде продовж вихідних. Тому тепло будемо подавати до усіх будинків», – наводить її слова пресслужба міськради Львова.

Вона зазначила, що станом на теперішній момент будинки готові до подачі тепла, акти готовності підписані, водою системи заповнені, проведена повірка лічильників. Також здійснені роботи на інженерних мережах внутрішньобудинкової системи будинків.

Маруняк додала, що завтра буде робочий день для управляючих компаній, щоб перевірити будинки і підготувати їх до отримання тепла.

«Ми плавно входимо в сезон… На кінець дня понеділка матимемо цифри, які будинки вже з теплом. Хочемо, щоб до вівторка усі були з теплом. Та, можливо, цей процес триватиме до середи», – додала чиновниця.

Нагадаємо, що в понеділок, 11-го жовтня, через проведення ремонтних робіт у деяких регіонах Львова знову не буде світла. Про знеструмлення вулиць повідомили на сайті «Львівобленерго» в розділі «Планові відключення».

ІА "Вголос": НОВИНИ