У четвер, 7-го березня, в університеті ветеринарної медицини відкрили туристично-інформаційний центр, повідомив кореспондент «Вголосу».

Новий туристичний центр, який запрацював при кафедрі історії України, економічної теорії та туризму, став четвертим у Львові інформаційним центром для туристів. Три інформаційні центри для туристів працюють у Ратуші, на вокзалі та в аеропорті.

Віднедавна на факультеті економіки та менеджменту університету відкрили спеціальність туризму. Декан факультету Олег Гримак вважає, що нова спеціальність буде мотивувати студентів вивчати рідний край, популяризувати українську культуру та традиції. Адже торік тільки Львів відвідало за офіційними даними 2 млн. 200 тисяч туристів. Тому саме галузь туризму є нині найбільш динамічною у своєму розвитку у сфері послуг.

Новий туристично-інформаційний центр буде надавати українським та іноземним туристам послуги з логістики, інформувати про заходи, атракції, тури вихідного дня, надаватиме транспортні послуги, організовувати та проводити екскурсійні тури.

ІА "Вголос": НОВИНИ