У Львові всі школи міста «замінували». Так, учнів та працівників навчальних закладів відпускають додому.

Про це повідомили на сайті ЛМР.

Відомо, що до правоохоронців сьогодні, 12 січня, надійшло повідомлення про «замінування» всіх навчальних закладів міста.

У зв'язку з цим школи діють згідно з протоколом дій: батьків учнів молодшої школи обдзвонюють, а старшокласники продовжать сьогодні навчання в дистанційному режимі.

Наразі у навчальних закладах Львова проводиться обстеження територій на наявність вибухонебезпечних речовин і предметів.

«Станом на сьогодні ще не всі заклади освіти вийшли на навчання – вчиться лише частина. Ми діємо за протоколом. Класні керівники обдзвонюють усіх батьків, дітей ми евакуюємо на вулицю, батьки приходять і забирають їх додому. Обстежуємо приміщення – на поверхах, всередині та ззовні – на наявність якихось невідомих предметів та вибухонебезпечних матеріалів. Будуть відповідні служби, вони обстежуватимуть заклади», - розповіла керівниця управління освіти Леся Васюта.

За даними правоохоронців, на місцях працюють слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Нагадуємо, раніше стало відомо про «замінування» школи №91.

ІА "Вголос": НОВИНИ