У Львівській обласній клінічній лікарні запрацювало оновлене відділення інтенсивного та постінтенсивного лікування новонароджених.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА МАксим Козицький.

"Тепер у медзакладі надають повний комплекс допомоги вагітним, породіллям і немовлятам. Дихальна підтримка, сурфактантна терапія, використання донорського грудного молока, спеціалізоване лікування сітківки ока, раннє втручання і це ще далеко не повний перелік можливостей. Тут подбали про все необхідне для виходжування передчасно народжених діток, тож їх не треба буде транспортувати в інші медзаклади.
Також створили умови для того, щоб батьки могли перебувати зі своїми дітьми цілодобово", - йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що майже 3 мільйони гривень з обласного бюджету скерували на встановлення системи вентиляції у відділенні. Ще 2 мільйони та 300 тисяч гривень виділили на ремонт приміщень відділення реабілітації раннього дитинства в неонатологічному корпусі лікарні.
 
"Дякую фахівцям Львівської обласної клінічної лікарні за досвід, фаховість та увагу до пацієнтів. Бо все це чудове обладнання буде працювати лише в руках професіоналів. Дякую за те, що боретесь за кожне нове життя", - написав Козицький.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ