Відкриття клубу Sport Art відбудеться у неділю, 10 вересня, за адресою проспект Червоної Калини, 45. Урочиста церемонія відкриття розпочнеться о 14:00 год, – інформує відділення НОКУ у Львівській області.

«Участь в урочистій частині візьме голова регіонального відділення НОК Юрій Турянський, благодійний фонд якого нам суттєво посприяв у відкритті нового спортивного клубу, де зможуть активно займатися спортом як діти, так і дорослі, – розповідає директор клубу Вікторія Ленишин. – На церемонії також будуть присутні українські титуловані гімнастки Віта Зубченко, Ірина Ковальчук, а також наші відомі фехтувальниці Анфіса Почкалова та Ксенія Пантєлєєва».

За словами Вікторії Ленишин, основним видом спорту у клубі буде художня гімнастика. Із дітьми та дорослими працюватимуть троє тренерів. Окрім художньої гімнастики, тут також можна буде займатися йогою, пілатесом та стретчингом.

Під час церемонії відкриття відбудуться майстер-класи та показові виступити з художньої гімнастики, а також розіграш абонементів в клуб. Для участі у розіграші організатори просять телефонувати за телефоном 063-042-63-72.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ